Om mig - Marie Brøndum Klein

Jeg er uddannet pædagog og psykoterapeut fra EFT-instituttet. Jeg er født i 1983, gift og mor til 3 dejlige børn. Jeg elsker at være i naturen og være sammen med min familie. Jeg har mere end 10 års erfaring med udviklende samtaler, rådgivning, supervision og pædagogik i forhold til at få børn, unge og voksne i bedre trivsel. Siden 2017 har jeg praktiseret som selvstændig psykoterapeut.

Jeg har tidligere arbejdet i:
Psykiatrifonden som rådgiver for mennesker med psykiatriske diagnoser og deres pårørende.
Headspace som rådgiver for unge med lavt selvværd, stress, ensomhed og problemer i nære relationer mm.
Terminal 1 (værested) som leder for samtalegrupper med misbrugere/ex-misbrugere.

“Marie er god at tale med, og hun kan let sætte sig i vores sted. Vi har haft mange givende samtaler, som har hjulpet vores familie, og vi er blevet mere sikre i rollen som forældre.” 

ANONYM MOR

“Vores datter er ikke længere så indadvendt. Nu udtrykker hun sine behov og leger mere med andre børn. Kort fortalt har vi fået en gladere pige, som er kommet i større trivsel.”

ANONYMT FORÆLDREPAR

“Jeg kan varmt anbefale Marie. Nu hviler jeg mere i mig selv, og jeg er blevet mere bevidst om mine grænser og behov, hvilket har styrket mig og gjort mig mere selvsikker.”

ANONYM KVINDE

“Jeg har klart fået det bedre efter at have gået hos Marie. Jeg har fået redskaber til at tackle mine udfordringer, hvilket jeg ikke selv var kommet frem til uden hendes hjælp.”

ANONYM MAND

Kontakt mig hellere en gang for meget
end en gang for lidt.

Jeg glæder mig til at tale med dig.